Digitalt Scorekort med OnTag

På Uddevalla Golfklubb har du tillgång till de populära OnTag scorekorten. Alla medlemmar och gäster som har en mobil kan ladda ner scorekort-appen och få ett personligt digitalt scorekort när de spelar på vår bana.

Varje gång du ”checkar-in” på klubben via receptionen eller på egen hand direkt i appen så får du automatiskt ett digitalt scorekort. Varje scorekort innehåller aktuell bana, starttid, medspelare, handicap, erhållna slag, greenfee-kvitto och personligt erbjudande/information. Eftersom all information på scorekortet kommer direkt från Golfens IT-system är det alltid uppdaterad och korrekt information!

Gör så här

Ladda ner OnTag via App Store eller Google Play.
Loggar in med ditt golf-id och ditt lösenord, lösenordet är det som du använder för Min Golf.

Om Appen

Att spela och föra score har aldrig varit enklare. OnTag Scorekort utför all resultatberäkning för dig och dina medspelare. Du kan när som helst dela ditt scorekort med kompisar eller kollegor som då kan följa din score live. Efter rundan uppdaterar du ditt eget handicap till GIT med en knapptryckning.

  • Med appen för du enkelt score både för dig själv och för de andra i bollen. Appen räknar både ut hur många extraslag du har på hålet, nettoresultat och hur många poäng du fick.
  • Du kan ankomstanmälan direkt i appen och samtidigt skapa ett scorekort. Via sidomenyn kan du se alla dina framtida starttider.
  • Med en enkel knapptryckning får du exakt avstånd till greenens framkant.
  • Dela ditt scorekort via E-mail, Twitter och Facebook och gör det enkelt för dina vänner att följa din score live, hål för hål, eller dela ditt scorekort med dina medspelare när rundan är färdigspelad.
  • Registrera din sällskapsrond efter att du spelat klart, direkt mot GIT. Du har också innan start möjlighet att anmäla din starttid som en föranmäld sällskapsrond.
  • Via sidomenyn kommer du åt Min Golf Mobil. Boka starttid, anmäl dig till tävlingar m.m.

Titta på fler Info

Golfhäftet

Med Golfhäftet spelar du golf till halv greenfee Stöd klubben

Var Rädd om Vår Banpersonal!

Golfsäsongen har startat upp på allvar och ingen har väl missat att vår bana är väldigt populär? Det är självklart både roligt och bra att både i vår egen klubb och hela Sverige har golfen fått en uppsving!