Laddar Event

Avslutningsfest

21 oktober 2023

Avslutningsfest och prisutdelningar på Harrys

Först och främst, ett stort Grattis till våra nya Klubbmästare! Jonas Starkenberg vann klassen herr open, Mikael Hansson vann herr hcp och givetvis Petra Jansson som tog storslam i år och vann dam open, dam hcp och kategori D 50. Bra jobbat! Grattis också till alla andra kategorivinnare! Ni ser listan på samtliga vinnare här längre ner.

Självklart ska vi hylla dessa mästare och det gör vi lördagen den 21 oktober från klockan 18.00 på Harrys övervåning. Detta är inte enbart en kväll för klubbmästarna utan mer som en avslutningsfest på säsongen 2023 för alla medlemmar i Uddevalla Golfklubb. Så varmt välkommen till en trevlig kväll den 21 oktober där vi äter och dricker gott och förmodligen pratar om ett och annat golfminne. Det kommer att serveras en grillbuffé den kvällen som man bekostar själv.

Vi huserar på Harrys övervåning så länge vi vill den kvällen och under kvällen kommer vi som sagt prisa alla klubbmästare från helgen 2-3 september, de som vunnit KM Match och också pristagarna från årets eclectic i Klubbgolfen. Så save the date den 21 oktober och anmäl dig via länken nedan som till en vanlig tävling eller skicka ett mail till tavling@uddevallagk.se så hjälper vi dig med anmälan. Klart du kommer!

ANMÄL DIG NU ! >>

Share This Event

  • Detta event har redan ägt rum.

Detaljer

Datum:
21 oktober 2023
Event Kategori:

Plats

Harrys, Uddevalla

Arrangör

Tävlingskommittén
E-post
tavling@uddevallagk.se