Klubbgolf

På torsdagar (med kort uppehåll i juli) träffas vi ute på Bången och spelar Klubbgolf.
Kom som du är mellan klockan 16.00 och 17.30 så lottas du ihop med två andra trevliga spelare och så spelar ni en kravlös niohålsrunda. Varannan torsdag är det hål 1–9 som gäller och varannan torsdag spelar vi hål 10–18.

För dig som är ny i klubben funkar det så här: kom till Bången på torsdag eftermiddag mellan klockan 16 och 17.30. Betala 40 kr till Kent-Owe (swish eller kontant). Skriv ditt namn och golf-id på ett scorekort och sen lottas du ihop med två andra spelare. Spela nio hål och efter rundan lämnar du ditt scorekort till Kent-Owe. Har du spelat bra kanske du vinner en liten slant, annars har du säkert haft roligt ändå med två andra spelare du inte brukar spela med. 😊

Har du inte spelat riktigt som du tänkt dig har du ändå chansen till ”vinst” i en utlottning via scorekorten bland dem som stannar kvar och till exempel tar en kaffe och en smörgås och tjötar lite med de andra spelarna i trevligt samkväm.

Så varmt välkomna på torsdag både nya och gamla medlemmar oavsett ålder, hcp eller kön.

/ Mvh Kent-Owe och Kenneth

Alla medlemmar är varmt välkomna!

Det går bra att föranmäla sig via GIT >> eller så droppar du bara in mellan klockan 16.00 och 17.30.

Vi ses nästa torsdag!

14 apr 2022