Nätverk

UGKs nätverk ger dig som företag möjligheten att skapa och vidareutveckla långsiktiga relationer med golf som redskap.  Som golfare tycker vi förstås att både personliga relationer och kundrelationer växer bäst på golfbanan.

Nätverk Uddevalla Golfklubb

Att vara med i Uddevalla Golfklubbs företagsnätverk är ett trevligt, aktivt och givande sätt att skapa nya samt  vidareutveckla befintliga kundrelationer och samtidigt fördjupa ditt nätverk med andra företag inom klubben.
Vi erbjuder tre olika typer av partnerpaket. Som ansluten får du tillgång till vår fantastiska golfbana där kvalité och service är i högsta fokus. Du blir även inbjuden till nätverksträffar fullmatade med roliga aktiviteter och vår egen tävling för företag i nätverket.

GULD

35 000 kr

• 3 st. Medlemskap med obegränsat spel på banan
  • Reklamplats 120×240 eller 250×150.
  • Värd för tävling
  • 12 st. greenfee-biljetter

SILVER

21 000 kr