Med Golfhäftet spelar du golf till halv greenfee

Stöd klubben genom att beställa Golfhäftet 2021 direkt från oss!

Köp Golfhäftet hos oss!

Med Golfhäftet får du mer Golf för pengarna. Golfhäftet ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 1 100 golfbanor i Sverige, och 20+ andra länder. Betalar du 495 kr för ett Golfhäfte, betyder det att du redan efter 2-3 golfrundor sparar pengar. Du bokar tid eller besöker den golfklubb du vill spela precis som vanligt. På golfbanan visar du upp Golfhäftet-kortet och spelar därefter till halv greenfee.

Här hittar du golfbanor där du kan spela med Golfhäftet

Det finns även Golfhäftet PLUS som kostar 694 kr (alternativt kan du uppgradera ditt vanliga Golfhäfte för 199 kr och det ger dig möjlighet att spela flera rundor på samma bana med reducerad greenfee på de banor som erbjuder PLUS tider. Tiderna då PLUS gäller, publiceras på Golfhäftets App eller på sidan nedan.

Här hittar du golfbanor där du kan spela med Golfhäftet Plus

Titta på fler Info

Var Rädd om Vår Banpersonal!

Golfsäsongen har startat upp på allvar och ingen har väl missat att vår bana är väldigt populär? Det är självklart både roligt och bra att både i vår egen klubb och hela Sverige har golfen fått en uppsving!

Tips! Använd MGBokning Appen

I dessa tider då vi vill skydda både personalen och de golfspelare som är ivriga att komma ut på golfbanan kan det vara en bra idé att använda Min Golf Appen.