Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Information

Uddevalla Golfklubb

Var Rädd om Vår Banpersonal!

Golfsäsongen har startat upp på allvar och ingen har väl missat att vår bana är väldigt populär? Det är självklart både roligt och bra att både i vår egen klubb och hela Sverige har golfen fått en uppsving!

LÄS MER »

R&A Regel App

Svenska Golfförbundet skriver: Nu finns boken ”Regler för golfspel” som en app till mobilen, vilket gör det enklare för golfare att snabbt hitta svar på

LÄS MER »

Golfhäftet

Köp Golfhäftet hos oss! Beställning Fyll i formulärets alla rutor och skicka.Väljer du leverans skicka så tillkommer porto om 20 kr. Betalningsalternativ Betala med ditt

LÄS MER »

Använd MGBokning App

I dessa tider då vi vill skydda både personalen och de golfspelare som är ivriga att komma ut på golfbanan kan det vara en bra idé att använda Min Golf Appen.

LÄS MER »

Ska du ut och resa?

Enklare bokning & pengar till klubben för din golfresa​. Vi på Uddevalla GK samarbetar med bokningstjänsten OnTee som är Europas största bokningstjänst för golf.

LÄS MER »

Digitalt Scorekort med OnTag

På Uddevalla Golfklubb har du tillgång till de populära OnTag scorekorten. Alla medlemmar och gäster som har en mobil kan ladda ner scorekort-appen och få ett personligt digitalt scorekort när de spelar på vår bana.

LÄS MER »

Jag tycker att alla fairways skulle vara smalare. Då skulle alla vara tvungna att spela från ruffen, inte bara jag.

- Seve Balleros -