Ska du ut och resa?

Via OnTee kan du enkelt boka starttid på tusentals banor i Sverige och Europa, både här på klubben och på många banor på intressanta destinationer som Spanien, Portugal och Italien.

Det finns två fördelar om du använder dig av OnTee för att boka golf till höstens golfresa:

• Det är mycket enklare för dig att boka via OnTee än att kontakta varje klubb enskilt. Du har alltid bästa pris och generösa bokningsvillkor. Dessutom kan du boka rundan här på klubben lika enkelt i appen eller på siten.
  • Vi på din hemmaklubb får en ersättning från OnTee för dina bokningar, dels när du skapar en profil och dels när du genomför dina bokningar.

Upplägget är win-win, både för dig och för klubben och vi rekommenderar dig därför att ladda ner appen via App Store eller Google Play eller genom att besöka OnTee.com. Skapa din profil idag och gör både dig själv och klubben en tjänst genom att använda OnTee.