Är det något du vill ha hjälp med?

Med personlig service och extra omtanke om våra gäster hoppas vi kunna erbjuda upplevelser utöver det vanliga. Hos oss står spelaren alltid i centrum!

Golfbil

med Transporttillstånd

Bokningsregler

• Bokning sker via Min Golf eller i kansliet
  • B-körkort eller förarbevis för terrängskoter är ett krav och ska uppvisas
  • Fordonen ska bokas i god tid
  • Efter golfrundan ska fordonet städas ur, låsas och sättas på laddning innan du lämnar det
  • Nyckel till fordon hämtas och lämnas i kansliet

Transporttillstånd

Våra golfbilar står till förfogande för personer med funktionsnedsättning. Förutom de generella bokningsreglerna gäller:

• Uppvisande av giltigt transporttillstånd vid varje hyrtillfälle.

Ansöka om Transporttillstånd

Det är alltid hemmaklubben som utfärdar Transporttillstånd.

Vill du som medlem ansöka så gäller följande:

• Giltighetstid enligt läkarintyg alt. ett kalenderår.
  • För att erhålla transporttillstånd krävs enligt Svenska Golfförbundets regler att rörelsenedsättningen är ett sjukdomstillstånd med förväntad långvarig läkningsprocess eller av kronisk karaktär. Ett läkarintyg med fastställd giltighetstid ska styrka rörelsenedsättningen.
  • Medlem som vill ansöka om eller förnya sitt transport-tillstånd ombeds kontakta
    ekonomi@uddevallgk.se

Ställplats

per natt

10 elplatser till husbilar finns att tillgå.

• Incheck från kl. 14
  • Utcheck senast kl. 13

Boka Ställplats

• Boka i god tid
  • via kansliet 0522 -82501
  • via Min Golf

In & Utcheckning

• Incheckning från kl. 14.00
• Utcheck senast kl. 13.00

Övrig Information

Vi kan tyvärr ännu ej erbjuda tömning av latrin eller påfyllande av vattentank. Däremot finns tillgång till vatten, toalett och dusch under dag- och kvällstid.
10 platser med el finns till förfogande. För husvagnsekipage kopplas bilen av och parkeras på den intilliggande bilparkeringen.

Golfvagn

per tillfälle

Behöver du en vagn under din golfrunda? Kontakta då kansliet. Vi hyr ut fina och moderna trehjulsvagnar som du skjuter framför dig.

Skåp m.m.

Hyr ett skåp för att förvara din golfutrustning på klubben

Golfklubbor

per tillfälle

Tog du inte med dig klubborna? Det är inga problem, du kan hyra klubbor hos oss. Kontakta kansliet och boka gärna innan du kommer. I setet ingår klubbor och bag.

Skåp m.m.

Vill du hyra ett skåp för att alltid ha din golfutrustning på banan

Jag tycker att alla fairways skulle vara smalare. Då skulle alla vara tvungna att spela från ruffen, inte bara jag

- Seve Ballesteros -